Over Ons

Welkom bij AmaziG, jouw online bestemming voor een betoverende reis door de smaken en culturen van Noord-Afrika. Wij vinden onze inspiratie in de rijke tradities van deze regio en brengen authentieke producten rechtstreeks naar jouw keuken.

Proef het vloeibare goud met onze zorgvuldig geselecteerde Extra Vierge Olijfolie. Elke druppel vertelt het verhaal van zonovergoten olijfgaarden, met de hand geoogste olijven en een eeuwenoude passie voor perfectie.

Ontdek de magie van arganolie, het vloeibare goud van Marokko, bekend om zijn voedende eigenschappen. Onze arganolie is uitsluitend cosmetisch en biedt een rijke verzorging voor haar en huid, met eeuwenoude traditionele gebruiken die je laten stralen.

Breng de kruiden van de souk naar je keuken met onze selectie van hoogwaardige specerijen. Van de levendige kleuren van ras el hanout tot de verfijnde geur van gemalen komijn, onze specerijen voegen een vleugje Noord-Afrikaanse flair toe aan al je gerechten.

Laat je tafel tot leven komen met ons prachtige assortiment servies en aardewerk. Elk stuk is met de hand gemaakt door vakmensen die trots zijn op hun ambacht. Onze collectie omvat unieke ontwerpen en levendige patronen die de warmte van Noord-Afrika in je huis brengen.

Bij AmaziG geloven we in het delen van de liefde voor eten, de waardering voor ambacht en het koesteren van culturele rijkdommen. Blader door onze webshop op www.AmaziG.nl en ontdek een wereld van smaken die je zintuigen zal prikkelen en je keuken zal verrijken. Welkom bij de AmaziG-familie, waar elke aankoop een reis is naar het hart van Noord-Afrikaanse culinaire tradities.

Home